Program de lucru cu publicul Luni-Vineri - 09:00 la 12:00
Mobil si Fax 0244.543.573 0747.500.817
Trimitere E-mail office@edromcart.ro

Servicii Topografie

Planuri de situatie
Cuprind date grafice, punand in evidenta amplasarea unei suprafete de teren a unei cladiri, etc. Si de asemenea date referitoare la suprafata de teren sau cladirea respectiva precum cote ale terenului, numere topografice, suprafete, contur, etc.

 

 

 

Planuri de situatie incluzand curbe de nivel
Curbele de nivel sunt proiectiile in plan ale liniilor ce unesc punctele de aceeasi cota, linii care rezulta din selectionarea imaginara a formelor de relief printr-o serie plane orizontale.Trasarea curbelor de nivel – Curbele de nivel pot fi obtinute in mod indirect (prin interpolare), sau in mod direct (prin filare).

 

 

 

Profile longitudinale si transversale
Profilul longitudinal se intocmeste obisnuit la doua scari: una mica pentru lungimi (care de regula este scara planului topografic) si alta mai mare pentru inaltimi (cote). Intocmirea profilului longitudinal se poate face in functie de cotele punctelor de pe axa longitudinala a traseului si de distantele dintre puncte. Profilele transversale – servesc pentru a reda forma lucrarii in punctele caracteristice de pe traseul ei, reprezentand deci relieful terenului pe o directie perpendiculara fata de axa longitudinala planului de referinta.

 

 

 

Ridicari topo-nivelitice 3D
Se efectueaza pentru a oferi proiectantului modelul 3D al terenului. In functie de precizia solicitata se poate efectua cu statia totala sau cu tehnologia GPS (RTK,ROMPOS).