Program de lucru cu publicul Luni-Vineri - 09:00 la 12:00
Mobil si Fax 0244.543.573 0747.500.817
Trimitere E-mail office@edromcart.ro

Servicii Cadastru

Intabularea dreptului de proprietate
Orice transmitere a dreptului de proprietate asupra unui imobil trebuie inregistrata in cartea funciara pentru a produce efecte fata de toate persoanele carora li se opune acest drept.

Dezlipire
Este operatia tehnica de impartire a unei suprafete de teren inscrisa in cartea funciara in mai multe suprafete egale sau inegale.
Alipire
Este operatia tehnica ce presupune imbinarea a doua sau mai multe suprafete de teren inscrise in cartea funciara, rezultand o singura suprafata de teren.

Edificare constructie
Reprezinta inscrierea constructiei in cartea funciara. Operatiile de teren presupun determinarea punctelor de control ale constructiei si a detaliilor din zona.

Radiere constructie
Operatie tehnica ce consta in stergerea inscriptiilor referitoare la o constructie din cartea funciara, operatie intalnita in caz de demolare.

Modificare limite de proprietate
Modificarea limitelor unei proprietati presupune repozitionarea parcelei fara modificare de suprafata.

Rectificare suprafata
Presupune repozitionarea parcelei conform noilor coordonate obtinute din ridicare, din care reiasa suprafata modificata.

Apartamentare
In cazul apartamentarii se efectueaza o ridicare topografica a detaliilor din zona. Se intocmeste un plan de situatie si se reprezinta grafic ansamblul cladirii de locuit conform releveelor.

Ridicare nivelitica pentru obtinere CU
Pentru obtinerea unui certificat de urbanism este necesara o ridicare nivelitica din care sa reiasa cota terenului. Ulterior se intocmeste un plan de situatie in care se evidentiaza suprafata de teren in cauza impreuna cu cotele rezultate din ridicare.